Wonen en regisseur

Alles over wonen

Een INOX trapleuning kopen bij INOXVakman.be.

Bij ons vindt u een prachtig assortiment INOX trapleuningen, INOX leuningdragers en INOX accessoires. Een INOX trapleuning kopen bij INOXvakman.be is een fluitje van een cent, echter zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een trapleuning koopt. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:

inox

Start met inmeten: Voordat u over kunt gaan tot een aankoop, moeten de specifieke afmetingen bekend zijn. Het zorgvuldig inmeten van de trapleuning is de eerste stap. Speciaal voor de mensen die het inmeten van de trapleuning uit wensen te besteden, bieden wij het inmeten van de trapleuning tegen een vaste prijs aan. Voor de mensen die het liever zelf willen doen, hebben wij een inmeet handleiding uitgewerkt, bekijk deze op onze website.

Selecteer de gewenste leuning: Een lastige keuze hoor, kiezen uit al die verschillende soorten en varianten. Wij adviseren u om allereerst een keuze te maken op het gebied van vorm, rond of rechthoekig. Vervolgens kunt u kiezen uit het ‘soort INOX’ (304 INOX voor binnen en 316 INOX voor buiten), de gewenste leuningdragers die het beste passen en de afwerking van de uiteinden (einddoppen of dichtgelast). Uw smaak is hierbij natuurlijk leidend, echter is het goed om te kijken naar de huidige inrichting van uw woning. Een ronde trapleuning met klassieke leuningdragers past in praktisch iedere inrichting. Voor een strak interieur zijn de vierkante een passende optie.

In 3 stappen bestellen: Bij INOXvakman kunt u in drie eenvoudige stappen leuning bestellen. Stap 1: Voer de gewenste lengte in (in centimeters), Stap 2: Kies de lengtecategorie (waar de lengte uit stap 1 binnen valt) en Stap 3: Kies de gewenste afwerking van de uiteinden (einddoppen of dichtlassen)

Wanneer u een INOX trapleuning koopt bij INOXvakman.be bent u verzekerd van 100% INOX, is uw trapleuning altijd op maat voor u vervaardigd, perfect afgewerkt en kunt u deze al binnen 3 tot 5 werkdagen aan huis ontvangen. Ook INOX maatwerk is mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan het walsen van uw leuning (buigen), maar ook voor ander maatwerk is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Een INOX trapleuning kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!