Wonen en regisseur

Alles over wonen

Een schutting bestellen? Schutting33 natuurlijk!

Alle betonschuttingen van Schutting33

Wanneer u zoekt naar een schutting, raden we u aan om eens te kijken naar de beton schuttingen. Beton schuttingen zijn unieke schuttingen die steeds populairder worden in de Benelux. Dit omdat een beton schutting enorm veel voordelen heeft. Als eerst is het zo dat een beton schutting stukken goedkoper is dan een houten of aluminium schutting. Beton is goedkoper en daarnaast ook veel kwalitatiever. Een beton schutting hoeft u niet te jaarlijks – of in sommige gevallen zelfs maandelijks – te onderhouden. Geen onderhoud, kwalitatief en goedkoop, wat wilt u nog meer? Wacht niet langer en bekijk alle betonschuttingen van Schutting33.

Gewenste kleur

Een beton schutting is voor geschikt voor alle situaties. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting?

Voordelen

Een schutting in de kleur antraciet geeft uw tuin direct en moderne uitstraling. U zou denken dat een schutting antracieten kleur geen gezicht zou zijn in een tuin gevuld met bloemen en planten. Echter is niets minder waar, het eindresultaat is namelijk geweldig. De antracieten schutting zorgt ervoor dat de aandacht gaat naar de prachtige planten in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld een hout beton schutting plaatsen met een antracieten betonplaat. Zo heeft u toch het oude vertrouwde hout maar dan met de voordelen van beton. Naast de schutting antraciet betonplaten, kunt u ook kiezen voor de betonpalen schutting antraciet.