Wonen en regisseur

Alles over wonen

Werkbladen op maat bij COMPOSIETvakman.be!

tablet / werkblad van COMPOSIETvakman.be

Een tablet / werkblad van COMPOSIETvakman.be: Altijd op maat, voordelig online & direct uit eigen zagerij geleverd. Een natuursteen blad of composiet blad wordt – naast werkblad voor bijv. de keuken – ook steeds vaker gebruikt als ‘bovenblad’ voor een meubelstuk. Denk hierbij aan een tablet van graniet voor een uniek haardmeubel, of een mooi maatwerk composiet bovenblad, voor een strak afgewerkt TV-meubel, de mogelijkheden zijn eindeloos!

tablet / werkblad van COMPOSIETvakman.be

Tabletten op maat. 

Een maatwerk werkblad voor binnen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met een gerichte selectie tabletten – waarbij de meest gevraagde materialen & maten direct online te bestellen zijn – is de kans groot dat u een passend item vindt. Op de productpagina’s kunt u de gewenste afmeting invoeren, waarbij de prijs direct wordt vertoond. Vervolgens kunt u ook de gewenste afwerking van de zijkanten selecteren. Standaard gaan wij bij een tablet uit van lange voorzijde + beide zijkanten mooi afgewerkt’, maar u kunt ook andere mogelijkheden selecteren, zoals volledig rondom bijvoorbeeld.

Houdt er rekening mee dat een stenen meubelblad – van natuursteen & composiet – niet ‘dragend’ is en met name wordt gebruikt als ‘bovenblad’ voor op een meubelstuk. Hierbij adviseren wij altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze werkbladen dus niet ‘(vrij)hangend’ toe.

Een tablet op maat kopen – van natuursteen & composiet – doet u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be! Bent u op zoek naar een maatwerk tablet, zo specifiek dat u deze niet online kunt bestellen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst met een gericht (prijs)voorstel. TIP: Bekijk zeker even de composiet werkbladen van COMPOSIETvakman.be