Wonen en regisseur

Alles over wonen

Aquarium led verlichting kopen?

Bent u op zoek naar verlichting voor uw aquarium? Zoekt u een zuinige maar mooie oplossing die langdurig meegaat? Zoek dan niet verder! Bij de ledstripkoning bieden wij verschillende soorten led strips aan voor uw aquarium! Daarom zit er altijd wel iets voor u bij! Wacht dus niet langer, en neem snel een kijkje op onze website, en vind dé aquarium led voor jou. De ledstripkoning is gespecialiseerd in, zoals de naam al zegt, led strips. Maar ook bieden wij andere soorten led verlichting aan op onze website, inclusief alle accessoires die u nodig heeft voor het aansluiten en ophangen van uw led verlichting. 

Onze aquarium led verlichting

Wilt u een led strip voor uw aquarium kopen? Onze volledig waterdichte led strips zijn speciaal gemaakt als led verlichting voor uw aquarium. De aquarium sets zijn zorgvuldig door onze led strip experts samengesteld om uw aquarium zo goed en veilig mogelijk te verlichten. Daarnaast kan u ook accessoires er bij kopen zoals een afstandsbediening of time controller, zodat u uw aquarium of terrarium zo mooi mogelijk kan verlichten. 

Al onze aquarium led strip sets bestaan uit de volgende artikelen:

  • Een of meerdere waterbestendige led strips
  • Voeding voor led strips
  • Accessoires set om de verbindingen waterdicht te maken
  • Afstandsbediening of time controller

Met speciale beugeltjes of de meegeleverde lijm kan u gemakkelijk de led strip onder uw aquarium kap bevestigen. Er zit een set bij om uw verbindingen waterdicht te maken, waardoor u helemaal zelf kan bepalen hoe u uw aquarium inricht. Handig toch?

Inspiratie nodig? Op onze website hebben wij een pagina speciaal voor diverse projecten die klanten hebben gemaakt met onze producten, maar ook met andere toepassingen en algemene informatie. Ook bevat onze website een blog waar de informatie van een aantal experts is samengevat, die helpt met de juiste belichting vinden voor uw aquarium en/of terrarium. Zo helpen wij onze klanten niet alleen met vragen over led strips, maar ook over aquarium led verlichting. 

Welke led strip moet ik kopen?

Het wordt altijd aangeraden om als basis van de verlichting in uw aquarium een koud witte led strip als hoofdverlichting te hebben. Het licht van deze lamp reikt namelijk helemaal tot de bodem. Met andere kleuren led strips kan u het aquarium verder aankleden. Zo kan u bijvoorbeeld doe koele diepten van de oceaan tevoorschijn halen door middel van onze blauwe leds, maar ook de zon laten schijnen met warm witte led strips. Of bent u meer op zoek naar een kleurtje? Dan zijn de RGB led strips wat voor u. 

Bij de verlichting van een aquarium is een sterke verlichting nodig. Daarom gebruiken wij voor onze aquarium led verlichting leds van het type 5050. Deze brengen veel lichtopbrengst, en zijn dus goed geschikt voor aquaria. Daar bovenop zijn alle led strips dimbaar, wat meer opties geeft qua verlichting. 

Onze waterdichte led strips worden volledig klaar voor installatie geleverd. U kan ze echter ook zelf op maat maken met het bijgeleverde set. Zo bieden wij bij de ledstripkoning altijd dé oplossing aan voor uw verlichting probleem. Aquarium led verlichting kopen? Kijk dan snel bij ons assortiment!