Wonen en regisseur

Alles over wonen

Perfect voor gezinnen

kunstgras

Wanneer je een gezin hebt dan is spelen en ravotten in de tuin natuurlijk erg leuk om te doen, in de zomer zet je een zwembad in de tuin of een leuke glijbaan voor de kinderen om te spelen. Maar wanneer de pret voorbij is bekijk je toch eens je grasveld, het gras is geplet en door het spelen zijn er kale plekken ontstaan. Wil je ongestoord kunnen genieten en spelen met de kinderen zonder dat het gazon eronder lijdt, leg dan kunstgras in je tuin.

kunstgras

Kiezen van het gras

Je maakt niet zomaar even snel een keus welk kunstgras je in je tuin wilt leggen, in de showtuin van grasengroenkunstgras.be kun je alle soorten gras zien liggen. De tuin is aangelegd in de buitenlucht, zodat je echt een goed beeld hebt hoe het gras is als het in je tuin ligt. Verder kun je er ook leuke ideeën opdoen omdat er tuinen volledig in stijl zijn ingericht, je ziet direct de mogelijkheden betreft de verschillende schuttingen. Ben je niet in staat om naar de showtuin te komen, dan is het ook mogelijk om proefmonsters thuisgestuurd te krijgen van een aantal grassoorten.

Geen zin in onderhoud meer?

Naarmate je ouder wordt is het meestal niet meer mogelijk om zelf je gras te onderhouden, je kunt er natuurlijk voor kiezen om een tuinman in te huren om dit voor je te doen. Wil je niet iedere keer hoge kosten hebben, of wil je niet afhankelijk zijn van anderen dan is het leggen van kunstgras ook een goed idee. Geen onderhoud meer en toch het hele jaar een prachtig groen gazon in de tuin.