Wonen en regisseur

Alles over wonen

Bij Designtegels.be vind je een ruim assortiment aan tegels

Designtegels.be

Designtegels.beDe afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met de verbouwing van mijn nieuwe woning. Helaas was het vinden van de juiste tegels voor mijn woonkamer, badkamer en keuken erg lastig. Ik was opzoek naar prachtig cementtegels maar vrijwel alle aanbieders waren zeer prijzig. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Er moest toch wel een goedkope aanbieder zijn in cementtegels. Na een tijdje zoeken kwam ik eindelijk terecht bij een goedkope aanbieder. Deze goedkope aanbieder vond ik in Designtegels.be. Op de website Designtegels.be werd ik positief verrast de prijzen van dit bedrijf waren stukken voordeliger dan de andere aanbieders. Uiteindelijk hebben deze lage prijzen mij over de streep getrokken en ik nam dus het besluit om contact op te gaan nemen voor design tegels!

Cementtegels

Een groot succes!

Tijdens contact maakte ik een aantal afspraken met dit bedrijf. Ik vroeg of zei een aantal tegels konden gaan sturen binnen mijn prijsklasse. Enkele minuten later verkreeg ik de foto’s van deze tegels in mijn mail. Via deze foto’s heb ik dan ook een keuze gemaakt en dat met groots succes. Enkele dagen later begon de plaatsing van deze tegels. Na drie lange werkdagen waren mijn woonkamer, badkamer en keuken eindelijk gerenoveerd. De tegels zien er prachtig uit en achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat er top kwaliteit geleverd is!

Goedkoop