Wonen en regisseur

Alles over wonen

Een terrasoverkapping tot 10 meter breed

Een terrasoverkapping bij Overkapping33 is leverbaar tot maar liefst 10 meter breed! Het is bijna niet voor te stellen maar je kunt deze 10 meter brede overkapping gewoon plaatsen met vier staanders! De goot wordt verwerkt met een verstervingslatei zodat alles zo stabiel mogelijk blijft. De uitval is van een terrasoverkapping is leverbaar tot 5 meter diep. Dit betekent dat de grootste terrasoverkapping bij Overkapping33 10×5 meter is! Zo’n grote terrasoverkapping zie je zelden en het is ook zo dat Overkapping33 een van de weinige is die dit aanbiedt. Terrasoverkapping kopen bij Overkapping33.nl? Wij raden je het zeker aan!

Naast het formaat, kun je ook verschillende andere aspecten van de terrasoverkapping kiezen. Je kunt kiezen voor een kleur, de goot en nog veel meer andere dingen. Online kun je de 8 eenvoudige stappen doorlopen en wanneer dit is gelukt, heb je jouw overkapping naar wens samengesteld. Wij raden je zeker aan om jouw overkapping naar wens geheel op maat online samen te stellen. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste materialen in huis haalt? Dan kun je natuurlijk er ook voor kiezen om de winkel te bezoeken. Daar kun je samen met een medewerker jouw wensen doorlopen en vervolgens jouw bestelling doorzetten. Ook staan er overkappingen gepresenteerd die jou kunt gaat bekijken.

Het is aan te raden om verlichting toe te passen onder je terrasoverkapping. Je wilt ’s avonds natuurlijk ook buiten gaan zitten en zonder licht kan dat irritant zijn. Wij raden je aan om LED verlichting in de profielen van de dakplaten te plaatsen. Via Overkapping33 zijn deze LED inbouwspots leverbaar. Je kunt zelf kiezen welke verdeling je wilt, afhankelijk van de breedte van jouw overkapping. LED bespaart veel, zo verbruiken de LED inbouwspots slechts 3 watt per spots. Met halogeenverlichting was dat voorheen 25 watt per spot. De LED inbouwspots zijn leverbaar in sets van 6,8, 10 of 12 stuks.