Wonen en regisseur

Alles over wonen

Een uitstekende service van designtegels.be!

7 (3)Wij zijn onlangs verhuisd. Ons oude huis daar woonden we al vele jaren en het werd tijd voor iets anders. Dankzij Designtegels.be hebben we er iets moois van kunnen maken. In onze oude woning hadden wij altijd vloerbedekking liggen. Ik vond dit eigenlijk altijd fijn omdat het zo lekker warm is in de winter.
Op een gegeven moment heeft een vriendin van mij ons een klein katje als geschenk gegeven. Wij hielden op dat moment helemaal niet van huisdieren en waren eigenlijk van plan deze kat aan iemand anders te geven. Omdat we zo snel geen nieuw baasje konden vinden en omdat we onze vriendin niet teleur wilden stellen, besloten we de kat nog even te houden. Jullie kunnen je voorstellen dat vloertegels dan een veel betere keuze geweest zouden zijn! Het haar van onze kat hing overal en er was gewoon geen ontkomen aan. Jammer, want zoals gezegd, ik hield zelf altijd erg veel van vloerbedekking.

6 (2)

Onze verhuizing

Toen we enkele maanden geleden besloten om iets nieuws te betrekken, was het duidelijk dat wij geen vloerbedekking meer zouden willen. Om de een of andere reden begonnen we namelijk van ons nieuwe huisdier te houden. Op dat moment hadden we dus ook besloten de kat niet weg te doen, maar we zouden hem meenemen naar de nieuwe woning. Tja, zo gezegd, zo gedaan. Toen gingen we dringend op zoek naar een aanbieder van mooie tegels. De vriend van mijn man raadde ons aan om op designtegels.be te kijken. Dat was een goede tip! Ze hadden hier prachtige en toch bijzonder voordelige tegels. Ik dacht zelf altijd dat vloertegels veel duurder zouden zijn, maar dat was hier niet het geval. We hebben hier dus mooie tegels gelegd en even later hebben we onze nieuwe woning, met ons huisdier, betrokken.

7 (4)