Wonen en regisseur

Alles over wonen

Gevoel van comfort en warmte

dekbedovertrek

Een overtrek om je dekbed heen is er niet alleen om je dekbed te beschermen, het geeft ook een gevoel van comfort en warmte. Je kunt met een dekbedovertrek ook de sfeer van de slaapkamer weergeven, is je kamer modern ingericht dan kies je voor een mooi overtrek in zwart en wit bijvoorbeeld. Dieren en natuur doen het ook erg goed in de slaapkamer, zo is er voor iedere slaapkamer een passende dekbed te vinden bij smulderstextiel.be. 

dekbedovertrek

Enorm aanbod in dessins

Wat voor dekbedovertrek je ook zoekt, in de webshop zijn er maarliefst meer dan 3.000 verschillende overtrekken. Het moet wel heel raar zijn als je niet een leuk overtrek voor de slaapkamer vindt, van zachte tinten tot felle kleuren het is allemaal verkrijgbaar bij smulderstextiel.be. Maar niet alleen de kleur of het dessin is belangrijk, ook het materiaal is zeker iets om niet te vergeten. Lig je onder een dekbed van een verkeerd materiaal, gaat dit ten koste van je comfort en nachtrust.

Extra lange dekbed

Wanneer je een lang dekbed hebt, en je moet er een geschikt dekbedovertrek voor hebben moet je een zogeheten overtrek met instopstrook hebben. Niet ieder overtrek beschikt over deze strook, de opening aan de onderzijde zorgt ervoor dat je een lang dekbed in het overtrek kunt doen. Op de verpakking van het overtrek staat vermeld of er wel of niet een dubbele instopstrook aan het overtrek zit. Let altijd op het formaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan.