Wonen en regisseur

Alles over wonen

Keuken tegels, gaat u voor kleurig en vrolijk?

Keuken tegels

Wanneer u op zoek bent naar een passende tegel voor een specifieke toepassing/ ruimte, dan bent u bij Tegelmegashop.be aan het juiste adres. Op onze webshop kunt u direct doorklikken naar een gerichte selectie tegels per ‘toepassing’, zoals bijvoorbeeld de badkamer, de wc, de woonkamer, de gang en natuurlijk ook de keuken!; Vloer- en wandtegels keuken kopen bij Tegelmegashop.be; Topkwaliteit producten van A-merken voor de beste prijs!

Altijd van 1e keus kwaliteit voor de beste prijs en snel in huis!

 

De medewerkers van Tegelmegashop.be informeren u graag over de laatste trends op het gebied van keuken tegels. Ditmaal richten we onze aandacht op een passende tegel voor de keuken achterwand, waarbij we gaan voor kleurig en vrolijk. Binnen deze kaders lichten we een drietal mooie opties toe; Mozaiek, Portugese look en de welbekende metro tegels.

Mozaiek is nog altijd erg populair voor de keuken achterwand en tegenwoordig verkrijgbaar in een enorme diversiteit aan vormen, kleuren en materiaalsoorten. Steeds vaker zie je dat mozaiek gebruikt word voor bekleding van de keuken achterwand, eventueel in combinatie met andere wandtegels. Voor de keuken kunt u kiezen voor de onderhoudsvriendelijke keramische mozaiek tegels, maar ook op het gebied van natuursteen is er veel mogelijk, zelfs in combinatie met glas en metaalsoorten zoals RVS. Alles voor een sfeervolle keuken!

Portugese tegels combineren een vrolijke en speelse uitstraling met kleuren, voor een sfeervol en warm eindreulstaat. Prachtige tegels met mooie figuren of een bloemenpatroon. In een keuken met Portugese tegels moet u wel de lekkerste mediterrane gerechten kunnen bereiden. En wilt u wel kleur, maar wel een strakke look behouden? U kent de witte, creme en de zwarte metro tegels natuurlijk wel die bij zoveel keuken achterwanden terug komen. Een ‘veilige’ keuze, maar wanneer u op zoek bent naar kleur kunt u ook binnen de categorie metro tegels terecht. Wat denkt u van zachte vintage tinten en het mooi afwisselen van verschillende kleurtinten voor een ‘retro look’. Met prachtige blauw, groen en grijs tinten, eventueel gecombineerd met witachtige tinten, kunnen prachtige combinaties gerealiseerd worden.

 

Wat uw wensen ook zijn, Tegels voor uw keuken bestellen doet u bij Tegelmegashop.be. Met een enorm en divers assortiment tegels, van 1e keus topkwaliteit voor de beste prijs, dragen wij graag bij aan de realisatie van uw droom keuken!