Wonen en regisseur

Alles over wonen

Kiest u voor natuursteen, of toch composiet?

natuursteen

Bij ons bent u altijd verzekerd van een natuursteen vensterbank op maat. In onze eigen natuursteen zagerij wordt uw vensterbank op maat gezaagd. Ook de meest voorkomende maatwerk zaagwensen kunt u direct online mee bestellen voor een vaste & scherpe prijs. Maar bent u op zoek naar ander maatwerk, ook dan is de kans groot dat onze ervaren vakmannen u van dienst kunnen zijn. Maak in dit geval gebruik van ons offerte formulier, geef ons zoveel mogelijk informatie en wij zorgen ervoor dat u snel een gericht antwoord ontvangt. Uw natuursteen vensterbank wordt, na de maatwerk werkzaamheden, mooi afgewerkt (bovenzijde en 3 zichtzijden), zorgvuldig verpakt & snel bezorgd! Natuursteen vensterbank kopen; NATUURSTEENvakman! En dit geldt natuurlijk ook voor onze composiet vensterbanken. Vaak wordt er nog getwijfeld tussen ‘echt natuursteen’  en composiet. Het is een vraag die wij steeds vaker krijgen, moet ik nou voor natuursteen of composiet kiezen?

 

Natuursteen VS composiet…

 

De voordelen van een natuursteen vensterbank zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en ‘bruisende’ vensterbank. Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (afwerking) heeft zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van de vensterbank anders tot uiting. Dit alles maakt het voor iedere wens en interieur toepasbaar.

NATUURSTEENvakman

Toch wordt steeds vaker gekozen voor een composiet vensterbank. Wij durven niet te kiezen tussen deze twee en het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Composiet is de laatste jaren enorm gegroeid, zowel in marktaandeel als in aanbod en dan ook vooral de kwaliteit en diversiteit van het aanbod. Van een ‘goedkope witte vensterbank’ naar een hoogwaardige kwaliteit materiaal met veel mogelijkheden op het gebied van kleur en accenten. En daarnaast nog eens met behoud van die scherpe prijs. De keuze voor de unieke tekeningen en accenten van ‘echt’ natuursteen blijft een reden voor mensen om hiervoor te kiezen. De keuze is volledig aan u, maar waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij NATUURSTEENvakman.nl slaagt u altijd!

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak!