Wonen en regisseur

Alles over wonen

Lichtgigant.be

6175-203_1

Lichtgigant.be is de grootste in België als het gaat om het online aanbieden van verlichting. Bent u op zoek naar die ene mooie lamp of naar die prachtige buitenverlichting waardoor u tuin mooi verlicht wordt ’s avonds? Bij ons zal u een grote kans van slagen hebben, dus kijk snel verder op de website. u heeft een keuze uit een gigantische aanbod als het gaat om zowel binnen als buitenverlichting van de topmerken. Hierbij kunt u denken aan Konstsmide, Philips, Bloom en Imagilights.

buitenverlichtingen

Uiteraard wordt u geholpen om door dit grote aanbod een keuze te kunnen maken. Dit door rubrieken die bovenaan de website te vinden zijn en de verfijnopties die aan de linkerzijde gepositioneerd staan. Bij de rubrieken kunt u kiezen tussen:
 Buitenverlichting
 Designverlichting
 Partyverlichting
 Kerstverlichting
 Aanbiedingen

Bij de verfijnopties kunt u denken aan o.a. het soort lamp, kleur, materiaal en de prijs. Wanneer de keuze is gemaakt dan kunt u eenvoudig en veilig online bestellen. U kunt rekenen op een gratis verzending vanaf de € 50 euro, maar daarnaast ook op de volledige fabrieksgarantie en 14 dagen bedenktijd. Maar belangrijker is misschien wel dat de klantvriendelijkheid en service bij ons op één staan van het allerhoogste niveau.imagilights-egg-big-outdoor-floor-lamp

Wanneer u nog verdere vragen heeft dan worden er nog veel vragen beantwoord onder het kopje ‘veel gestelde vragen’. Staat u vraag er niet tussen, neem dan gerust eens contact met ons op via de e-mail of telefoon.