Wonen en regisseur

Alles over wonen

Review: akoestiek verbeteren met CVOUSPLAIT

56_d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_mHoewel ik veel geld geïnvesteerd heb om mijn werknemers een prettige werkomgeving te bieden, merkte ik na het verbouwen van mijn kantoorpand toch dat er iets nog niet helemaal goed was aan de nieuwe werkruimte. Zo was het interieur en de uitstraling van het nieuwe kantoor helemaal top, maar was de akoestiek van het nieuwe kantoor zeker toe aan verbetering. Bellende collega’s, tikkende toetsenborden, klikkende hakken en pruttelende koffiezetapparaten: tal van geluiden die zowel mij als mijn werknemers uit het werk hielden gedurende de dag. Ik wist zelf niet hoe ik hier verandering in kon brengen, tot een collega ondernemer me vertelde over de akoestische oplossingen van CVOUSPLAIT. Hoe ik de diensten van COUVSPLAIT heb ervaren, lees je in deze review.

44_8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_m (1)Akoestische oplossingen in stijl

Omdat ik mijn kantoorpand net volledig verbouwd had, zag ik niet zo veel in het plaatsen van lelijke panelen die het geweldige aanzicht van mijn kantoor zouden verpesten. De professionals van CVOUSPLAIT stelden mij echter gerust, want zij hadden enkel akoestische oplossingen in het aanbod die een meerwaarde voor mijn kantoor zouden zijn. En inderdaad, toen ik het aanbod van CVOUSPLAIT bekeek moest ik hen gelijk geven. Ik heb uiteindelijk gekozen voor prachtige wandpanelen met een natuurlijke uitstraling, omdat dit bij mij en mijn bedrijf past.

43_8b6e33345ac8d5ffd9cf0d107a7d9e9d_m (1)Geen geluidsoverlast meer

Direct na het plaatsen van de akoestische wandpanelen van CVOUSPLAIT, merkte zowel ik als mijn werknemers verschil in de akoestiek. Geen herrie meer, maar een stille en prettige kantoorruimte voor eidereen.