Wonen en regisseur

Alles over wonen

Meer sfeer in de slaapkamer

smulderstextiel.be

Ben je een fan van comfortabel en luxe dan kun je er niet omheen om een sprei op je bed te leggen, vaak is alleen een dekbed een beetje koud gezicht. Met een passend sprei, die in de sfeer is van je slaapkamer zorg je voor een luxe bed. In de webshop van smulderstextiel.be zijn er verschillende soorten spreien voor een bed verkrijgbaar, verschillende materialen en modellen. Een ding hebben ze wel met elkaar gemeen, dat ze comfortabel en lekker zacht zijn en op ieder bed passen.

smulderstextiel.be

Ook een deken is comfortabel

Naast een sprei op je bed kan een deken ook zorgen voor meer luxe en comfort in de slaapkamer, het voordeel van een deken is dat je deze ook tijdens het slapen over je dekbed heen kunt leggen. Heerlijk tijdens de koude wintermaanden om het toch comfortabel en warm te hebben, in verschillende formaten verkrijgbaar in de webshop van smulderstextiel.be. Natuurlijk ook leuke frisse kleuren zodat je er mee kunt combineren, veelal in effen om een niet te drukke slaapkamer te krijgen.

Denk ook aan de hygiëne

Bij het opmaken van een bed is het natuurlijk leuk als deze er decoratief en mooi uitziet, toch is het ook belangrijk om te denken aan de hygiëne. Met een kussenbeschermer zorg je ervoor dat je kussen altijd lekker schoon en fris blijft, ook voor een matras zijn er speciale matrashoezen. Voor kinderen zijn er speciale hoezen die waterdicht zijn, zo blijft het matras altijd droog en schoon. Een mens verliest iedere dag veel vocht tijdens de nacht, bescherm je beddengoed hier tegen.