Wonen en regisseur

Alles over wonen

Redenen waarom je naar Frankrijk zou moeten verhuizen

Het is heel gemakkelijk om verliefd te worden op Frankrijk. Dit maakt een huisje kopen in frankrijk aantrekkelijk. Het land dient als muze voor schrijvers, dichters en kunstenaars. Frankrijk heeft een aantal van de beste gerechten in heel Europa, evenals enkele van de beste wijnen. Hieronder worden meer redenen besproken waarom je naar Frankrijk zou moeten verhuizen. 

Prachtige landschappen en geweldige uitzichten

Frankrijk is een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld en biedt alles van bergen en kastelen tot stranden en steden. Een van de beste manieren om het te zien, is door vanuit de hoofdstad Parijs naar de Provence in Zuid-Frankrijk te rijden, naar Bordeaux en vervolgens naar Normandië. Of je nu een avonturier bent of gewoon wat tijd weg wilt van je werk, er is voor elk wat wils in dit prachtige land!

Authentieke Franse keuken

Er gaat niets boven de authentieke Franse keuken. De Fransen staan ​​over de hele wereld bekend om hun gastronomie en er is geen betere plek om het te ontdekken dan Frankrijk zelf! Dit is een land dat zijn eten serieus neemt, of je nu houdt van lekker eten in drie Michelin-sterrenrestaurants, of de voorkeur geeft aan meer eenvoudige maaltijden.

Het eten is altijd geweldig als je naar Frankrijk verhuist. Er staat iets op het menu in Frankrijk dat je smaakpapillen zal bevredigen. Van baguettes en croissants tot bouillabaisse en bourguignon, de Franse keuken heeft voor elk wat wils.

Verbluffend mooie en voordelige eigendommen

Op zoek naar een kasteel in de Provence, een villa aan de Rivièra, een boerderij in de Dordogne of een stijlvol Parijs appartement? Waar je ook kiest, je wordt verwend met zoveel karaktereigenschappen in prachtige omgevingen. Afgezien van Parijs, zul je nog steeds versteld staan ​​​​van hoe ver je budget zal gaan. Kijk op de website van Second Home Expo naar het brede aanbod.

Geweldig voor kinderen

Heb je er ooit aan gedacht om je kinderen in Frankrijk op te voeden? Misschien wil je het overwegen. Het land is niet alleen mooi en vol met dingen om te doen, maar het is ook een geweldige plek voor kinderen om op te groeien.

Frankrijk heeft voordelige woningen en chalethuizen. Bordeaux is bijvoorbeeld ideaal voor het stichten van een gezin vanwege de lagere kosten van levensonderhoud en cultuur. Als je op zoek bent naar een plek om een ​​gezin te stichten, is Frankrijk misschien wel de ideale plek.